Meeting & Events

Team Coucou houdt enorm van evenementen. Alle reserveringen boven de vijf personen worden beschouwd als evenement, waarbij Edouard alles regelt. Elke reserveringsaanvraag wordt individueel behandeld met persoonlijke aandacht. Met elke unieke ruimte die Villa Coucou te bieden heeft, zal geen feest hetzelfde zijn. Onze mogelijkheden voor verjaardagen, workshops, meetings, teambuilding activiteiten, babyshowers, jubileums en alle andere sociale en zakelijke evenementen zijn oneindig.

Stelt u zich eens voor… begin uw avond met champagne in onze wijnkelder, terwijl u met uw gezelschap een gezellig potje jeu de boules speelt. Of geniet na lang tafelen van een walking dessert selectie, zodat u al uw tafelgasten kunt spreken.

Bent u op zoek naar een inspirerende ruimte voor zakelijke vergaderingen of brainstormsessies? Ook hiermee kunnen we u helpen. Denk aan een korte pauze in Franky’s Bar met een smoothie of huisgemaakte ice tea, of een potje jeu de boules om de creativiteit te boosten.

Bij mooi weer laten we u graag gebruik maken van onze grote Mediterrane tuin.

Private Dining Room

Onze Private Dining Room bevindt zich op de tweede verdieping en biedt prachtig uitzicht over de tuin en de keuken, zodat u de chefs aan het werk kunt zien. De private dining heeft een prachtige lange witte marmeren tafel en er is een projector beschikbaar. Om deze reden is de ruimte perfect te gebruiken voor vergaderingen, maar ook voor lunches en diners. 10% servicetoeslag vanwege privatisering.

Maximum capaciteit – 12

Wijnkelder & Pétanque

De wijnkelder bevindt zich in de kelder. Het lage plafond, de donkergroene fluwelen gordijnen, muur van wijnkoelingen en gezellige belichting maken deze ruimte romantisch en plezierig. De ruimte komt met een jeu de boules baan.

Set up – flexibel
Maximum capaciteit – 35 personen (staand)
Op haar best – staande netwerkevenementen en gezellige spellen

Kim’s Tearoom

Kim’s Tearoom is een private dining ruimte, bevindt zich op de begane grond en heeft directe toegang tot de tuin en de straat aan de voorzijde. Een bijzondere plek met intimiteit terwijl je nogsteeds geniet van de Villa vibe. Deze ruimte kan worden gereserveerd voor een maximum van 25 personen. 10% servicetoeslag vanwege privatisering.

Set up – flexibel
Maximum capaciteit – 24 personen (zittend) tot 35 personen (staand)
Op haar best – sit down dinner

Privé evenementen

Villa Coucou is ook volledig af te huren voor uw gezelschap. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en persoonlijke opties.

Set up – Flexibel
Maximum capaciteit – 55 personen (zittend) tot 125 personen (staand)

Bij interesse kunt u contact opnemen per e-mail info@villacoucou.com

 

Bij u thuis

Geniet thuis van de kookkunsten van Chef Alexandre. Laat het ons weten wat u in gedachte heeft en wij denken graag met u mee.

Bij interesse kunt u contact opnemen via + 31 6 34 10 50 62