Over Villa Coucou

Villa Coucou is ontwikkeld en geopend in 2019. De dromen van gepassioneerde professionals vertaald in een majestueuze mediterrane villa, de ideale plek voor een bijzondere avondje uit, een zonnige gezinslunch in onze tuin, ‘cocktail rendez-vous’, je volgende zakelijke afspraak, de plek om het weekend te vieren maar bovenal een gastvrije plek voor elke gelegenheid.

De visie van twee jonge ambitieuze hoteliers Alexandre Martiano, Executive Chef bij Villa Coucou en Edouard Gaudin, de restaurantmanager, vormen de pijlers van de geboden ervaring.

De toewijding om van Villa Coucou een van de meest gekoesterde gastronomische restaurants in Den Haag te maken, komt voort uit de unieke Franse culinaire ervaring gecreëerd door Alexandre, ondersteund door een persoonlijke en onberispelijke service onder leiding van het team van Edouard.

Naast de voortreffelijke combinaties van smaken, texturen en kleuren die La Cuisine d’Alexandre aan Franky’s Bar levert, heeft het team van Villa Coucou zichzelf tot doel gesteld een speciale ervaring te creëren die je lang bij zal blijven. We verwelkomen en ontvangen onze gasten op een gepaste manier en hopen dat ze regelmatig terugkomen als “vrienden van de Villa”.